فیلم| لحظه دستگیری هانی کُرده شرور سطح یک به ضرب گلوله پلیس مدیرعامل پرسپولیس استعفا کرد/ جانشین درویش مشخص شد عکس / پزشکیان پای تخته رفت؛ تصاویری از جلسه بررسی راهکار‌های رفع ناترازی انرژی فیلم/ انهدام باند کلاهبرداری اتباع که با گروگانگیری صوری اقدام به اخاذی می‌کردند برد سخت کهکشانی‌ها مقابل آلاوز/ گلزنی کاماوینگا در روز اخراج امباپه پایان گروگان‌گیری در بهارستان؛ ۳ آدم‌ربا دستگیر شدند آتش‌بازی اعجوبه اسپانیایی در فرانسه/ آلکاراس قهرمان تنیس مونته‌کارلو شد لژیونر ایرانی در رادار پرسپولیس و تراکتور کدام ویتامین برای سلامت مغز ضروری است؟ شکست ۹ بر صفر علی ارسلان در کشتی فرنگی قهرمانی اروپا/ ناکامی قهرمان المپیک در نیمه نهایی بازداشت همخانه فراری پس از سقوط مرموز زن جوان از طبقه چهارم فیلم / پرداخت وام به بازنشستگان دوباره از سرگرفته شد تیم ملی فوتسال ایران نایب قهرمان تورنمنت تایلند شد یک جوان در آبشار شیرآباد غرق شد نقص فنی در سیستم ترمز کامیون کشنده ۵ فوتی در سنندج برجای گذاشت

مدیر عامل استقلال: پس از حادثه تروریستی حرم شاهچراغ چگونه می‌توان شادی کرد؟

مدیرعامل باشگاه استقلال با اشاره به شادی نکردن بازیکنان این تیم در جشن قهرمانی سوپرجام گفت: هنوز چند روز از حمله وحشیانه داعش به هموطنان‌مان در حرم شاهچراغ نگذشته و در این شرایط نمی‌توانیم شادی کنیم.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۰ - ۱۲ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 03
کد خبر: ۱۵۷۴۲۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ علی فتح‌الله‌زاده درباره قهرمانی استقلال در سوپرجام گفت: نساجی تیم بسیار خوبی است و بازی دشواری برای ما بود، شرایط زمین هم به گونه‌ای شده بود که توپ خوب نمی‌چرخید و با این حال بازیکنان و کادرفنی استقلال تلاش کردند تا تیم به قهرمانی برسد.

 

وی درباره اینکه پیش از این بازی صحبت‌هایی مبنی بر اختلافش با ساپینتو و شایعات کنار گذاشتن این مربی مطرح شده بود، عنوان کرد: عده‌ای ناجوانمردانه اطلاعات غلط و اشتباه به ساپینتو دادند، او هم مرا به صورت کامل نمی‌شناسد و به همین دلیل عده‌ای سعی کردند با دادن اطلاعات غلط ذهن ساپینتو را نسبت به من تغییر دهند.

 

فتح‌الله‌زاده افزود: پیش از بازی با نساجی به ساپینتو گفتم هر نتیجه‌ای رقم بخورد و چه ببریم و چه ببازیم، شما با قدرت به کارت ادامه خواهی داد. این شروع جام‌آوری ساپینتو در استقلال بود و امیدواریم بتوانیم با این مربی یکی دو جام دیگر نیز کسب کنیم.

 

مدیرعامل باشگاه استقلال خاطرنشان کرد: اکنون ارتباط صمیمی و خوبی بین من و ساپینتو برقرار است، به او قول داده بودم حق و حقوق عقب‌افتاده خودش و دستیارانش را پرداخت کنیم. این در شرایطی بود که ما برای سفر به کرمان مشکل مالی داشتیم و یک ریال هم در باشگاه پول نبود. با این حال چون قول داده بودم پول ساپینتو و دستیارانش را می‌دهم به هر نحوی که شده این پول را تهیه و در فرودگاه مهرآباد به آنها پرداخت کردم. این کار خیلی سخت بود چرا که فراهم کردن دلار در 2،3 روز گذشته کار آسانی نبود.

 

وی درباره شادی نکردن بازیکنان استقلال در جشن قهرمانی به تسنیم گفت: هفته گذشته داعش عده‌ای از هموطنان بی‌گناه ما را در حرم شاهچراغ به شهادت رساند، وقتی انسان چنین صحنه‌هایی از جمله آرتین پسر بچه‌ای که پدر، مادر و برادرش را در این حمله تروریستی از دست داد، می‌بیند مگر می‌تواند شادی کند؟ هنوز چند روز از این حادثه نگذشته و عده‌ای بی‌گناه در مکانی مقدس به شهادت رسیدند، وقتی این اتفاق می‌افتد جایی برای شادی وجود ندارد و ما باید حرمت عزیزانی که در این حادثه تروریستی به شهادت رسیدند را حفظ کنیم.

 

وی در پایان از هواداران استقلال خواست همچنان به حمایت خود ادامه دهند تا آبی‌پوشان بتوانند با ساپینتو قهرمانی‌های دیگری را نیز کسب کنند./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار